Cooking Korean together
Streetfood in Korea is part of the important popular culture that is celebrated there. It is of historical significance but nowadays also still an integral part of the Korean food culture. The dishes have changed over time, which is why street food is sometimes referred to as a “moving restaurant.” In this cooking class you can learn about all the latest Korean Streetfrood trends and how to make them.
Korean cuisine & ingredients
In addition to the background knowledge about Korean Streetfood, product information about Asian ingredients and where to buy them and information about the Korean food culture will also be the subject of this cooking class. This class is only taught in English.
Experts in Asian cooking
In this cooking class you will learn everything there is to know about Korean Streetfood from Korean expert Inkyung. She will introduce you to the tastes of Korean Streetfood and provide you with many tips and tricks.
Inkyung Choung
Menü
Dakgangjeong
Korean fried chicken
in sweet soy & sweet spicy sauce
Hoppang
Korean steamed bun
filled with minced pork and beef & vegetable
Gimbap
Korean style sushi roll
Haemool Pajeon
Seafood pancake with spring onion
Bibimbap
Korean Rice dish
with spicy gochujang dip
ALL INCLUSIVE
Der Kurspreis beinhaltet neben den Zutaten auch passende Weine, Bier, Kaffee, Tee und alkoholfreie Getränke.
REZEPTE
Zu jedem Kurs gibt es ein gedrucktes Rezeptheft mit weiteren Infos zum Mitnehmen.
EQUIPMENT
Schürzen, Messer und Werkzeuge werden für die Dauer des Kurses zur Verfügung gestellt.
NICHT VEGETARISCH
Dieser Kurs ist leider nicht für VegetarierInnen geeignet. Vegetarische Kurse findest du hier.
Jetzt buchen
Du möchtest nicht gleich einen Termin buchen, sondern lieber einen Gutschein verschenken? Diesen kannst du gleich hier bestellen: GUTSCHEINE.
Die Termine werden in einem Kalender angezeigt, wenn auf den grünen Button "Buchen" geklickt wird.
*Stornoschutz-Tickets: Im Falle von unfallbedingter Körperverletzung oder bei schwerer Erkrankung kann einmalig auf ein Standard-Ticket für einen anderen Termin umgebucht werden. Als Nachweis gilt eine ärztliche Bestätigung.
**Standard-Tickets: Bis 14 Tage vor Kursbeginn kann kostenlos auf einen anderen Kurstermin umgebucht werden.
Für Details zu den Ticket-Arten siehe AGBs.
Firmen- und Gruppenkurse
Gerne organisieren wir auch einen Kochkurs für dich privat oder deine Firma. Das Menü kann dabei individuell nach deinen Wünschen angepasst werden und auch bei der Startzeit sind wir flexiblel.
Passende Produkte zum Kurs
Fischsaucen
Currypasten & Würzpasten
Kokosmilch & Kokosnuss
Gewürzmischungen
Gewürzmischungen