Steak Masterclass

Kitchenskills Steak Kochkurs

cooking

Gemeinsam Steak braten

Schon mal einen Rinderrücken zerlegt? Das und wie du deine Steaks richtig zubereitest, lernst du in unserem Steakkurs von KITCHEN SKILLS. Ein Dry Aged Rinderrücken wird gemeinsam zersägt und zerteilt und anschließend unterschiedliche Steak Cuts zubereitet.

food stand

Teilstückkunde & Zubereitungsmethoden

Neben Hintergrundwissen zu verschiedenen Steak Cuts, Warenkunde und Bezugsquellen verschiedene Zubereitungsmethoden, kannst du natürlich auch selbst bei der Zerlegung des Rinderrückens mitarbeiten.

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Steak-ExpertInnen

In diesem Kochkurs lernst du alles Wichtige über Steaks von Asia-Experten Clemens Drdla oder Valentin von Kitchen Skills. Er wird dich in die Steak-Zubereitung einführen und dir viele Tipps und Tricks verraten.

steak katsu mit wasabi cole slaw
Portrait of Clemens Drdla in chef's jacket

Clemens Drdla

ConFusion Circle

Menu

(Beispiel)

Steak Tartar
mit Gochujang, Jungzwiebeln und Sesam

Tataki
mit Yuzu Kosho und Shichimi Togarashi

Sous Vide
auf den Punkt gegart

Corona Cut
mit Chimichurri Steak Salsa

T-Bone Steak
Erdäpfelpüree / Kräuterbutter

sake
All inclusive

In addition to the ingredients, the course price also includes matching wines, beer, coffee, tea and non-alcoholic drinks.

recipe
Recipes

Each course comes with a printed recipe booklet with further information to take away.

food stand
Equipment

Aprons, knives and tools are provided for the duration of the course.

salad
Not vegetarian

This course is not suitable for vegetarians. You can find our recommendations in Vegetarian cookery courses.

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*Cancellation protection tickets: In the event of accidental bodily injury or serious illness, a standard ticket can be rebooked once for another date. A doctor's certificate serves as proof.

**Standard tickets: Up to 14 days before the start of the course, you can change your booking to another course date free of charge.

For details on the ticket types, see AGBs.

Company and group courses

We are also happy to organise a cookery course for you privately or for your company. The menu can be customised according to your wishes and we are also flexible when it comes to the start time.
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