
Schon mal einen Rinderrücken zerlegt? Das und wie du deine Steaks richtig zubereitest, lernst du in unserem Steakkurs von KITCHEN SKILLS. Ein Dry Aged Rinderrücken wird gemeinsam zersägt und zerteilt und anschließend unterschiedliche Steak Cuts zubereitet.
Neben Hintergrundwissen zu verschiedenen Steak Cuts, Warenkunde und Bezugsquellen verschiedene Zubereitungsmethoden, kannst du natürlich auch selbst bei der Zerlegung des Rinderrückens mitarbeiten.
In diesem Kochkurs lernst du alles Wichtige über Steaks von Asia-Experten Clemens Drdla oder Valentin von Kitchen Skills. Er wird dich in die Steak-Zubereitung einführen und dir viele Tipps und Tricks verraten.
Clemens Drdla
(Beispiel)
Steak Tartar
mit Gochujang, Jungzwiebeln und Sesam
Tataki
mit Yuzu Kosho und Shichimi Togarashi
Sous Vide
auf den Punkt gegart
Corona Cut
mit Chimichurri Steak Salsa
T-Bone Steak
Erdäpfelpüree / Kräuterbutter
In addition to the ingredients, the course price also includes matching wines, beer, coffee, tea and non-alcoholic drinks.
Each course comes with a printed recipe booklet with further information to take away.
Aprons, knives and tools are provided for the duration of the course.
This course is not suitable for vegetarians. You can find our recommendations in Vegetarian cookery courses.
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The Dates are displayed in a calendar when the green "Book" button is clicked.
*Cancellation protection tickets: In the event of accidental bodily injury or serious illness, a standard ticket can be rebooked once for another date. A doctor's certificate serves as proof.
**Standard tickets: Up to 14 days before the start of the course, you can change your booking to another course date free of charge.
For details on the ticket types, see AGBs.
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